MASSAGE

Massage

Regndroppsmassage

 

Jag erbjuder även en underbar massage, som är en kombination av lätt beröring och massage. Den kallas Regndroppsmassage och är mycket effektiv mot flera olika problem genom kraften i de eteriska oljorna baserade på läkande örter och växter. Regndroppstekniken har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna. Oljorna droppas på kroppens reflexpunkter på fotsulor och rygg och masseras sedan in och därefter görs en värmeinpackning. Regndroppsmassagen är härligt rogivande, djupt avkopplande och väldoftande behandling som rensar kroppen och minskar stress. Oljorna som används är kraftfulla och speciellt utvalda för sina immunstärkande, antibakteriella, infektions- och virushämmande egenskaper.

 

Regndroppsmassagen stärker immunförsvaret och lindrar eller avhjälper besvär kopplade till nacke och rygg. Oljorna är lugnande, energigivande och öppnar upp kroppens energiflöden. Det lymfatiska systemet stimuleras och kroppen får hjälp att avlägsna gifter och slaggprodukter.

 

I stor undersökning av 11.000 utförda regndroppsbehandlingar erhöll 90% av klienterna konkreta hälsoförbättringar tex för rygg- och nackproblem och emotionella problem. (Källa: ”A Statistical Validation of Raindrop Technique” av David Stewart)

 

Regndroppsmassage kan användas i förebyggande syfte för att upprätthålla god hälsa och välbefinnande. Under influensa- och förkylningsperioder är behandlingen mycket uppskattad eftersom regndroppsoljorna stärker kroppens försvar mot infektioner och virusangrepp och förkortar sjukperioden.

Karlskrona Akupunkturklinik

0732-62 62 51

ulrbjo@gmail.com